Opinie - OMEGA Kancelarie Prawne

Opinie

Opinie o OMEGA KANCELARIE PRAWNE

★★★★★
03.01.2023
Ewa z Tarnobrzegu
Długo zastanawiałam się czy wystąpić na drogę sądową z bankiem. Polecono mi kancelarię Omega. Od pierwszego kontaktu z Mecenasem w lutym 2021 roku wszystko potoczyło się sprawnie, a korzystny dla mnie wyrok zapadł jeszcze w tym samym roku. W tym czasie nie musiałam się niczym martwić. Wszelkie kontakty z bankiem przejęła kancelaria. Zgadzam się w pełni z wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat kancelarii.

★★★★★
01.12.2022
Ewelina z Poznania
Z czystym sumieniem polecam współpracę z Kancelarią Omegą. Od początku do końca moja sprawa była prowadzona rzetelnie a prawnik mnie reprezentujący był uprzejmy, miał dużą wiedzę i był ze mną w stałym bezproblemowym kontakcie. A to co najważniejsze – efekt końcowy w pełni mnie satysfakcjonujący. Aktualnie powierzyłam kolejna sprawę tej Kancelarii. Po jej zakończeniu na pewno podzielę się opinią.

★★★★★
10.11.2021
Andrzej, Bydgoszcz
Polecam współpracę z własnego doświadczenia. Wygrali mi trudną sprawę na drodze sądowej. Nie boją się walczyć z Ubezpieczycielami. Solidna firma!

★★★★★
07.11.2022
Zofia z Kalisza
Z całego serca polecam Mecenasów z oddziału w Siedlcach za profesjonalne podejście do klienta, omówienie i wyjaśnienie szczegółowo wszystkich kwestii prawnych.

★★★★★
15.10.2022
Barbara z Sosnowca
W szpitalu została przetoczona mi krew z innej grupy. Szpital nie chciał wypłacić mi odszkodowania. Po interwencji kancelarii na etapie polubownym otrzymałam odpowiednie odszkodowanie.

★★★★★
19.01.2022
Milena z Sopotu
2 lata walki z Zusem i mam wygraną. Kancelaria Prawna Omega bardzo profesjonalnie podeszła do sprawy. Zawsze mogłam liczyć na szybką odpowiedź Mecenasa. Z całego serca polecam i życzę kolejnych sukcesów.

★★★★★
24.10.2021
Marlena z Lublina
Moja mama była tymczasowo aresztowana w czasach PRLu. Dzięki działaniom kancelarii uzyskałam odszkodowanie. Polecam!!!

★★★★★
12.10.2021
Anna, Ciechanów
Chcę bardzo podziękować pracownikom kancelarii za wykonanie wspaniałej pracy! Każdemu kto nie wierzy, że po wielu latach można uzyskać sporo pieniędzy po wypadku rekomenduję ich usługi!

★★★★★
18.10.2021
Włodek z Poznania
Pragnę podziękować za pomoc w uzyskaniu większego odszkodowania po wypadku komunikacyjnym z 2019r. Sprawa potoczyła się w szybkim tempie i z pozytywnym efektem.

★★★★★
22.09.2021
Jarosław,Kraków
Fachowe podejście do klienta, pełen profesjonalizm w uzyskaniu pomocy prawnej dla całej rodziny w kwestii zaniżonych świadczeń odszkodowawczych przez TU po wypadku śmiertelnym naszej mamy. Od początku do końca stały kontakt z osobą prowadząca sprawę, rzetelne informacje na każdym etapie sprawy. Zachęcam do skorzystania z ich profesjonalnej pomocy!
Pozdrawiam serdecznie.

★★★★★
08.09.2021
Hanna, Łosice
Z czystym sumieniem polecam Kancelarię wszystkim poszkodowanym w wypadkach w rolnictwie. Miała wypadek rok temu, po miesiącu od zgłoszenia szkody ubezpieczyciel wypłacił kancelarii pierwsze pieniądze. Wszystko na plus!

★★★★★
14.08.2021
Agnieszka z Krakowa
Dzięki prawnikom w Kancelarii otrzymałam bardzo duże kwoty odszkodowania za wypadek samochodowy. Dodatkowo miałam ogromne problemy, aby opłacić leczenie, póki Ubezpieczyciel nie wypłaci pieniędzy. Kancelaria wypłaciła mi sporą zaliczkę przed zakończeniem sprawy abym mogła dokończyć leczenie i w spokoju dojść do siebie. Podejście pracowników jest bardzo dobre, widać, że zależy im na kliencie. Z całego serca polecam!

★★★★★
20.06.2021
Jarosław ze Strzały
Kancelaria godna polecenia. Profesjonalna obsługa. Szeroka wiedza i skuteczność w prowadzeniu spraw rozwodowych. Polecam.

★★★★★
11.05.2019
Andrzej z Gdańska
Witam, Od 5 lat prowadzę firmę transportową na terenie Trójmiasta. Przez te 5 lat doświadczenia nauczyłem się, że w życiu ważny jest porządek i spokój. Posiadam flotę 20 samochodów, którymi dysponują moi kierowcy. Nie raz się zdarza, że któryś z kierowców ulegnie wypadkowi podczas pracy. W takich chwilach ważny jest spokój oraz zachowanie zimnej krwi. Po takich sytuacjach ubezpieczyciel wiele razy próbował obniżyć wartość odszkodowania z czego nie byliśmy zadowoleni i tak naprawdę nie wiedzieliśmy co mamy z tym robić. Usłyszawszy o abonamencie prawnym od Omegi w dość bardzo przystępnej cenie, skontaktowaliśmy się i podjęliśmy z nimi współpracę. Współpraca trwa do tej pory i jestem bardzo zadowolony z działań prawników. Czuje, że moja firma dzięki takiemu abonamentowi nie straci już żadnych pieniędzy związanych z wypadkami. Pozdrawiam Andrzej

★★★★★
03.04.2019
Barbara z Tarnowa
W wyniku konsolidacji dokonałam wcześniejszej spłaty kredytu – Kancelaria Prawna Omega prowadziła moją sprawę dotyczącą zwrotu poniesionej przeze mnie prowizji. Bardzo zależało mi na tym by jak najmniej uczestniczyć w postępowaniu, nie miałam już do tego głowy. Mecenas na moją prośbę kontaktował się ze mną tylko w sytuacji, gdy to było konieczne. Doceniam indywidualne podejście do klienta. Sprawa oczywiście wygrana, pieniądze do mnie wróciły, a Kancelarię polecam.

★★★★★
10.04.2018
Michał z Częstochowy
Powierzyłem Omedze swoją sprawę dotyczącą wypadku w pracy, w wyniku którego będę już do końca życia niepełnosprawny… Zależało mi jedynie na uzyskaniu odszkodowania, które pokryłoby koszty leczenia, natomiast Kancelaria wywalczyła w moim imieniu nie tylko odszkodowanie, ale i rentę!!! Choć to nie przywróci mi zdrowia…znacząco poprawi jakość życia.

Nasi partnerzy